Référence: 1982

Marque: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Découvrez le modèle MIAGE, une chaussure de récupération pour homme et femme. Cette mule a été conçue spécialement pour vous offrir le top du confort. Elle est d'une légèreté extrême Facile à chausser et déchausser, elle peut être utilisée en tant que chaussures de récupération. 

Prix 36,40 € Prix de base 45,50 €
Détails
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 1917

Marque: Sidas

Sidas TRAIL+ Salomon

COLLABORATION AVEC L'ÉQUIPE DE TRAIL RUNNING SIDAS X SALOMON La semelle intérieure Trail + SIDAS x Team Salomon est conçue de manière innovante pour répondre aux exigences de l'ultra-distance. Co-développée par les athlètes de trail de l'équipe Salomon et les spécialistes du confort du pied SIDAS, cette collaboration a été méticuleusement conçue pour...

Prix 38,97 € Prix de base 59,95 €
Détails
En stock

Référence: 2431

Marque: Accapi

GENOUILLÈRE ACCAPI KNEE GUARD

La genouillère ergonomique d'Accapi a une compression différenciée structure de protection et de soutien en cas de blessures, entorses et traumatismes, en particulier lors de la pratique de sports tels que ski, football, tennis, rugby et basket-ball, où l'impact physique et les mouvements requis entraînent un stress fréquent et intense sur le...

Prix 82,00 €
Détails
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 782

Marque: Ferrino

X-track Case

X-Track Case c'est le produit porte-objects additionnel conçu pour la ligne de sac à dos X-Track, mais compatible avec tous les sac à dos Ferrino. 

Prix 12,90 €
Détails
En stock
Toutes les meilleures ventes

X-Socks Run Speed Two Woman's

1960

Soyez exigeant dans le choix de votre équipement sportif et assurez-vous du plus grand confort avec les X-SOCKS® RUN SPEED TWO WOMEN pour encore plus d'endurance en course longue et moyenne distance.

Couleur
Europe & UK
20,60 €
TTC
Description

Avec des fonctions innovantes combinées de ventilation, de stabilisation et de protection, ces chaussettes pour femmes montrent leur force en particulier lors de courses sur de longues distances. Par rapport à leurs prédécesseurs, les modèles de la génération X-BIONIC 4.0 sont équipés de technologies encore plus brevetées dans le tissu dense.

Ces caractéristiques innovantes incluent le nouveau Air-Conditioning Channel® 4.0 pour la ventilation de la plante du pied.

Le protecteur de cou-de-pied avec bandes Air Cool étendues assure la climatisation de l'arrière du pied et protège le cou-de-pied contre la pression et les frottements.

Les puissants coussinets de cheville AirFlow 2.0 à la cheville et le protecteur de tendon d'Achille Lambertz-Nicholson 4.0 au-dessus du talon complètent le système d'amorti complet.

Spécialement conçu pour les contours plus fins du pied féminin, la construction Narrow Arrow et les 3-ExpandLadiesStripes empêchent les plis abrasifs pendant le mouvement.

MATÉRIAUX

Composition technique

Elasthanne (6%)

Mythlan® (18%)

Peau NODOR® (20%)

Nylon (23%)

bisentio (22%)

Fil réfléchissant (1%)

Pliable (10%)

Composition du matériau

Elasthanne (6%)

Polyamide (75%)

Polypropylène (18%)

Perle de verre (1%)

Détails du produit
1960
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 1579

Marca: Sidas

Mitjons Sidas Trail Protect

Mitjons de trail running. Ideal per protegir els peus amb les seves 3 seccions reforçades, així com per mantenir els peus al seu lloc amb la seva zona d’adherència i suports al taló i al turmell. Utilitzeu una plantilla Protect per obtenir una sinergia òptima.

Preu 18,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3109

Marca: Sidas

Sidas Trail Protect

Els teus peus són la teva eina de treball quan corres. És fonamental cuidar-los, sobretot perquè al trail running els peus estan exposats a diversos riscos: butllofes, fregaments, ungles negres o fins i tot pedres. Els mitjons Trail Protect, especialment dissenyats per al trail running, et proporcionaran la protecció que necessites pels teus peus. Els...

Preu 19,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3108

Marca: Sidas

Sidas Run Feel

"Confiar en campions per crear conjuntament solucions de confort del peu encara més eficients i innovadores." D'això es tracta d'oferir-te els millors mitjons per córrer. Per això, hem desenvolupat el mitjó de running Run Ultra amb la nostra experiència al peu, però també amb les opinions dels nostres atletes i del Team Sidas-Matryx. Els mitjons actuen...

Preu 19,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3167

Marca: Lurbel

Lurbel Pista Two

Model turmeller alçada H2, 3 cm sobre el calçat, ideal per asfalt. Producte “seamless” confeccionat sense costures i amb un reforç d'una major resistència a les zones de més impacte. Molt transpirable amb zones d'autoventilació als punts de més sudoració. A més, per evitar distraccions a les teves sortides compta amb punys de canalé a la zona de la canya...

Preu 14,20 €
En estoc

Referència: 3164

Marca: Lurbel

Lurbel Desafio Three

Model senzill i còmode. Alçada H3, 6 cm sobre la sabatilla (Lowcut, de tall baix), dissenyats per a Trail running en mitges distàncies. Nou tallatge per proporcionar-te més ajust i confort. Ajust extra +A, a la canya sense opressió. Sense costures al seu perímetre i amb la puntera tancada punt a punt. Model amb ajustament extra +A, a la canya i zones de...

Preu 18,80 €
En estoc

Referència: 2527

Marca: Sidas

Sidas Run Anatomic Comfort

Mitjó de running lleuger i tècnic. El mitjon de running Run Anatomic Comfort està dissenyat per millorar la teva comoditat durant la sessió. Els mitjons tenen totes les característiques que necessiteu per córrer, com ara transpirabilitat, suport al turmell, tira d'adherència antilliscant, construcció sense fil i zones de protecció.

Preu 18,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3163

Marca: Lurbel

Lurbel Race Three

Model alçada H3, 6 cm sobre la sabatilla (Lowcut, de tall baix) dissenyat Dissenyat per entrenar a pista i asfalt a distàncies curtes. La seva ergonomia intel·ligent presenta zones de més transpiració als punts de més sudoració. Confeccionat sense costures al seu perímetre i, la puntera, tancada punt a punt. Per a més ajust i confort a la morfologia de la...

Preu 16,20 €
En estoc

Referència: 2378

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Achilles Resistance

L'ús de l'Energy Wave ACHILLEUS RESISTANCE és ideal per a treballs i esports que requereixen moviments repetitius, on les tensions són més grans durant la carrera de baixada i pujada i durant l'execució de salts i rotacions.

Preu 37,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1478

Marca: Lurbel

Mitjons Lurbel Aitana

Mitjó semi llargs de trail running amb reforços i alta densitat () per la qual cosa permeten un ús en ambients suaus per sota de l'exigència tèrmica feelcool.

Preu 12,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2380

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Dynamic Leg

L'ús del mitjó Energy Wave DYNAMIC LEG també està indicat per a la pràctica d'activitats i esports de llarga durada, oferint un suport valuós per a cames cansades i pesades.

Preu 39,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Suivez-nous sur Facebook