Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 36,40 € Precio base 45,50 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 1917

Marca: Sidas

Sidas TRAIL+ Salomon

COLABORACIÓN DEL EQUIPO DE TRAIL RUNNING SIDAS X SALOMON La plantilla Trail + SIDAS x Team Salomon está diseñada de forma innovadora para satisfacer las exigencias de la ultradistancia. Desarrollada conjuntamente por los atletas de trail running del equipo Salomon y los especialistas en comodidad del pie SIDAS, esta colaboración se ha diseñado...

Precio 38,97 € Precio base 59,95 €
En stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
En stock
Los productos más vendidos
  • Nuevo

Rock Experience Tempus H Zip Fleece W

3355

TEMPUS H ZIP FLEECE es un forro polar ideal para tus excursiones por la montaña o debajo de una chaqueta de esquí. Tiene media cremallera y está diseñado para protegerte del frío gracias a su tejido suave, ligero y cálido.

Rock Experience Size
Rock Experience Colors
19,70 €
Impuestos incluidos
Descripción

Apertura con media cremallera

Cuello alto y ergonómico para una máxima protección

Detalles del producto
3355

Referencias específicas

ean13
1000000123982
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 1414

Marca: Silvini

Silvini Soracte Pro Man

Pantalons skialp d'home, perfectament transpirables gràcies a la combinació de materials i alhora no bufats. La part posterior està feta de material aïllant impermeable.

Preu 115,00 €
En estoc

Referència: 3070

Marca: Adidas

ADIZERO M

Samarreta de running Adizero destinada a convertir-se en la teva nova aliada, ajudant-te a córrer més ràpid ia assolir distàncies més grans. Combina un teixit ultralleuger i la tecnologia transpirable HEAT.RDY que maximitza el flux daire i manté la pell fresca i seca. Els panells sota les cises i les costures laterals desplaçades eviten els frecs i la...

Preu 29,00 €
En estoc

Referència: 3073

Marca: Adidas

Run It M SHORTS

Pantalons curts running adidas en un teixit tècnic lleuger i suau. La tecnologia transpirable AEROREADY manté la pell seca a tota hora. Amb tall clàssic amb cintura de cintura mitjana, Cintura elàstica amb cordó, Exterior: teixit tècnic 100% polièster reciclat, Calçotet de malla integrat, Teixit transpirable AEROREADY, Disseny lleuger

Preu 29,50 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3270

Marca: Rock Experience

Rock Experience RE.Rainer 2.1 WOMANS T-SHIRT

RE.RAINER és una samarreta tècnica feta amb un 99% de materials reciclats. Ideal per fer senderisme, trekking i qualsevol activitat a l'aire lliure gràcies al teixit altament elàstic amb què va ser dissenyat. RE.RAINER ofereix comoditat i màxim rendiment en qualsevol situació sense comprometre la lleugeresa i la transpirabilitat.

Preu 36,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1633

Marca: Lurbel

Braga eslip Lurbel Cristallo Briefs

Braga eslip Lurbel Cristallo Briefs. Peça femenina amb estructura ergonòmica, que s'adapta perfectament a la superfície del teu cos i està elaborada amb una estructura bidireccional ✔️ UPF50 +: Factor de Protecció Ultraviolada 'PROTEGEIX-TE DEL SOL! ✔️ RECYCLED FIBRE: S'incorpora polièster d'origen reciclat.

Preu 17,80 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3342

Marca: Scott

SCOTT WS DEFINED

El jersei SCOTT Defined Light per a dona, una barreja de polièster amb un deliciós esquena suau, és una gran peça de transició que es pot portar al costat de la pell o com a capa mitjana.

Preu 53,00 €
En estoc

Referència: 1674

Marca: Thermic

Therm.ic Powjacket Heat Woman

La jaqueta tèrmica número u, més tècnica i eficient! Jaqueta tèrmica per a esports d'hivern. Gràcies als 6 elements calefactors, la membrana Therm-ic Windblocker i l'encoixinat Primaloft, estaràs perfectament abrigat i aïllat per no tornar a passar fred.

Preu 179,97 € Preu regular 299,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3293

Marca: Nordica

Nordica Dobermann rain coat black

Quan estigueu esperant sota la neu i la pluja, us alegrarà l'impermeable Dobermann, una jaqueta resistent i impermeable amb caputxa fins als genolls que ofereix una protecció superior contra l'hivern i el fred. 100% polièster

Preu 149,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3031

Marca: Rock Experience

Pantalo hombre Observer 2.0 T ZIP

Els pantalons de trekking Observer T Zip Pant 2.0 són uns pantalons 2 en 1. Lleugers i transpirables. Està equipat amb cremalleres en T "ocultes" que permeten transformar-lo ràpidament en pantalons curts sense haver de deixar anar les sabates de trekking. A més, s'adapta a tots els moviments, garantint la màxima comoditat i flexibilitat fins i tot per a...

Preu 70,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3354

Marca: Rock Experience

Rock Experience Fortune Hybrid Man Vest

Lancelot és una armilla híbrida versàtil adequada per a totes les activitats a l'aire lliure. Manté calenta la part superior i mitjana del cos alhora que proporciona la màxima llibertat de moviment. Pot portar-se com a capa exterior o sota una jaqueta per proporcionar calor a la part mitjana del cos sense afegir volum ni volum a l'alçada dels braços.

Preu 67,00 €
En estoc

Referència: 672

Marca: Silvini

Silvini Soracte Woman

Pantalons de dona elàstics ajustats. Membrana a la part davantera, material transpirable a la part posterior, dissenyat per esquiar. Pegats reforçats a l'interior dels turmells que eviten talls de les vores de l'esquí.

Preu 94,00 €
En estoc

Síganos en Facebook