Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 36,40 € Precio base 45,50 €
Más
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 1917

Marca: Sidas

Sidas TRAIL+ Salomon

COLABORACIÓN DEL EQUIPO DE TRAIL RUNNING SIDAS X SALOMON La plantilla Trail + SIDAS x Team Salomon está diseñada de forma innovadora para satisfacer las exigencias de la ultradistancia. Desarrollada conjuntamente por los atletas de trail running del equipo Salomon y los especialistas en comodidad del pie SIDAS, esta colaboración se ha diseñado...

Precio 38,97 € Precio base 59,95 €
Más
En stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
Más
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
Más
En stock
Los productos más vendidos

Scott Chase 2 Plus

2213
Scott

El Chase 2 Plus de SCOTT es la opción perfecta para esquiar a diario. Garantiza frescura en los días soleados y proporciona calidez en los días más fríos gracias al sistema de ventilación activo. La versión Plus está equipada con tecnología MIPS® para aquellos que buscan una capa adicional de seguridad.

Scott Colors
Scott Size
129,00 €
Impuestos incluidos
Detalles del producto
2213

Referencias específicas

ean13
1000000123029
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2213

Marca: Scott

Scott Chase 2 Plus

El SCOTT Chase 2 Plus és la combinació perfecta per a l'esquí diari. Assegura frescor en un dia assolellat i proporciona calor durant els dies més freds gràcies al sistema de ventilació actiu. La versió Plus està equipada amb tecnologia MIPS® per a aquells que busquen una capa addicional de seguretat.

Preu 143,90 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1280

Marca: Dainese

CASC D'ESQUI DAINESE D-RACE

El D-RACE és el casc d’esquí infantil destinat als joves campions de demà. La D-RACE està pensada per als joves campions de demà. La certificació FIS RH 2013 i la seva gran capacitat de vestir permeten a aquest nou casc acompanyar joves atletes en totes les seves competicions. L’accessori per a la barbeta fa que sigui un casc veritablement versàtil,...

Preu 47,97 € Preu regular 79,95 €
Més
En estoc

Referència: 2203

Marca: Spy Optic

Casc d'esqui i Snowboard Spy Galactic

Amb una protecció de cúpula fora d'aquest món, aquest casc de neu clàssic inspirat en patins ve equipat amb els elements essencials i està dissenyat per adaptar-se perfectament a les nostres ulleres líders en el sector. El casc de neu SPY+ Galactic ve equipat amb una carcassa ABS duradora i està equipat amb el sistema de protecció cerebral MIPS, coixinets...

Preu 69,97 € Preu regular 99,95 €
Més
En estoc

Referència: 1333

Marca: Uvex

Casc de esqui Uvex Heyya

Tan segur i tan maco. El uvex heyya proporciona una protecció òptima amb un pes mínim per a joves estrelles d’esquí. Per garantir un ajust perfecte, el sistema IAS significa que l’ajust individual de l’amplada és un joc infantil, fins i tot amb guants posats. Molt còmode gràcies al folre i el disseny de la corretja anatòmicament optimitzats.

Preu 44,96 € Preu regular 59,95 €
Més
En estoc

Referència: 2212

Marca: Scott

Scott Track Plus

El SCOTT Track Plus ofereix una gran protecció i comoditat per als entusiastes de l'estació d'esquí. Aquest casc demostra que el disseny i la seguretat no sempre tenen el preu més alt. La versió Plus està equipada amb tecnologia MIPS® per a aquells que busquen una capa addicional de seguretat.

Preu 86,32 € Preu regular 107,90 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1358

Marca: Hysteresis

Casc d'esquí Hysteresis H-Shock

El model H-xoc Premium proporciona l'equilibri perfecte entre protecció i estalvi de pes, oferint una experiència d'esquí idònia. Disseny exterior mat amb carcassa exterior híbrida, múltiples punts de ventilació i interior rentable. Casc H-xoc Premium, tecnologia avançada que combina el disseny més exclusiu i la seguretat més exigent.

Preu 39,96 € Preu regular 49,95 €
Més
En estoc

Síganos en Facebook